Tur til Oppdal

Denne helgen har meg og min samboer Kristin vært å besøkt svigers i Oppdal. Det var en veldig fin tur og jeg er spesielt glad i turmulighetene som er tilgjengelig rett utenfor ytterdøren. En av de vandreturene jeg og Kristin er mest glad i er rundt Sissihøa. Når du kommer deg til toppen på det som er en relativt enkel stigning, får du en fantastisk utsikt over byen.

Selve turen opp tar fort et par timer, og du går langs flere flotte bekker med klart friskt fjellvann, og for de planteinteresserte kan du enkelt finne både reinrose, fjellpryd og raudsildre på veien til toppen. Er du i nærheten kan jeg absolutt anbefale at du tar deg en tur opp. Og når du først er der må du huske å skrive deg inn i boken som ligger ved varden. Ser du godt nok etter finner du nok også undertegnede sin signatur en gang eller to!

Ellers var helgen brukt til å finne roen og bare slappe av. Å komme til svigerforeldrene til Kristin er som å komme til et fem-stjerners hotell, med konstant god oppvartning og alltid et godt måltid rett rundt hjørnet. Jeg ser på meg selv som en veldig matglad person, og moren til Kristin gir meg alltid noen gode tips som jeg tar meg meg hjem til kjøkkenet. Denne gangen var det kokosnøttmel som ble den største oppdagelsen, og hvordan det kan brukes i stedet for tradisjonelle brødsmuler til å steke kylling i. Ble utrolig godt, og en rett som helt klart skal gjenskapes igjen. Satser bare på jeg kan klare det like bra!

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *