Til god hjelp

Crazy u-soffa

Crazy u-soffa. Bilde: Trademax

De siste dagene har jeg hjulpet en venn av meg med å flytte inn i et nytt hus og vært med på litt enkel oppussing. Jeg har god erfaring med det ifra tidligere, og hjelper gjerne med råd og tips når bekjente spør meg. Et av tipsene jeg gav ham var å bestille alt av nye møbler og interiørting på nettet. Han endte opp med å bestille fra http://www.trademax.no og kjøpte blant annet en Crazy U-sofa som han skal ha i stuen.

Det er alltid spennende å se et nytt hus ta form, og hvordan alle setter sitt individuelle preg på hjemmet sitt. Jeg tror man kan forstå mye om en person bare ved å ta en titt på hvordan de har satt opp boligen sin.

Videre arbeid
Det neste som min venn skal gjøre med huset er å rive opp gulvet i kjellerstuen og legge ned varmekabler. Det er et ganske gammelt hus, og jeg tror nok det kan ligge litt fukt i vegger og tak der nede, så å få alt skiftet vil være lurt. Når vegger og gulv er skifter skal han også få inn flere nye sofaer, og lage rommet om til en skikkelig koselig filmstue. Satser på jeg blir invitert til middag og filmkveld etter hvert når alt er ferdig! Med tanke på den hjelpen jeg gir han nå med både rådføring og flyttehjelp, så skulle nå det egentlig bare mangle. Det mener nok han også.

Hva med dere lesere, pleier dere å hjelpe venner når de flytter?

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *