Prøvd meg på ny idrett, bordtennis!

pingpongFor meg er alt nytt moro, og spesielt når det kommer til sport og idrett er jeg alltid klar for å prøve nye ting. Jeg takket derfor umiddelbart ja når en venn av meg spurte om jeg ville bli med på en bordtennistrening. Han har spilt en god stund nå, og er blitt helt frelst av sporten. Det er jo ikke akkurat den mest populære aktiviteten i Norge, og mange forbinder nok bordtennis kun med en hyggelig fritidssyssel. Men det er absolutt en sport, og en sport som krever ekstremt god øye-hånd koordinasjon og hurtighet. Må si jeg ble imponert over hvordan de mer rutinerte spillerne i klubben spilte, og jeg hadde absolutt ikke noen sjanse til å slå de. Men moro var det, og jeg kommer til absolutt til å prøve meg igjen.

Det som er moro med en ny sport er hvor raskt man blir bedre. Utviklingskurven er som brattest når man går fra å ikke kunne noe, til å kunne ”litt”. Og bare med å få den grunnleggende teknikken inn er framgangen rask. Jeg har tidligere spilt en del squash, som jo er en annen racketsport, og litt av den samme teknikken går igjen i bordtennis. Men feilmarginen er mye mindre, og forskjellige skruer som kan settes på ballen spiller mer inn enn i squash.

Jeg hadde først tenkt å ta meg en joggetur sammen med min samboer på kvelden etter bordtennisen, men da jeg kom hjem var jeg helt kjørt, og det ble ikke gjort mye annet fornuftig den kvelden enn litt TV-titting og forbereding til jobbmøte neste dag.

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *