På et besøk til Shoddyhuset

Jeg ser Shoddyhuset som et sted for mer rustikk ting. Møbler i større modellene, kanskje noen innredning og noen kunst ting. Men i det siste så har jeg forstått at de må utvide sin horisont litt for å holde tritt med markedet. Jeg har derfor besluttet for å fortelle dem til å utvide sitt sortiment litt fremover. Jeg kjenner jo eirenen av Shoddyhuset, Niels.

Flere tekstiler i utvalget
Noe som jeg har begynt å se det siste har vært til flere tekstiler i deres utvalg. Gardiner, sengeklær, duker, dekker, sengetepper , puter, tepper, etc. Etter at jeg har rettet opp veldig mye hjemme hos meg selv har jeg fått en interesse i å finne den beste tekstilerna online og jeg har også forstått at Niels og Hanne også nødt til å jobbe mer på den måten med Shoddyhuset. Når du ser en mulighet, må du fortelle om det. Spesielt i dette tilfelle, da jeg er så godt kjent med eieren.

jeg vær nettopp ute på www.chilli.no og kjøpte hjem sengeklær. Jeg valgte denne nettbutikken fordi jeg følte at de hadde den beste utvalget, og det føltes lett å handle. Jeg vet at Niels har hatt erfaring med andre butikker også – og han har vært veldig fornøyd så langt med de partnerskapet.

Å handle på chilli nu føltes som en god ting å gjøre. Så prøvde jeg en annen butikk. Den beste delen av å være venn till personer i denne bransjen er å prøve alle andres tjenester. Du lærer så mye om kunden psykologi, og det er virkelig interessant 🙂

Rustikk tre fra Nepal
Foruten dette med tekstiler så har jeg også treffet to kvinner fra Nepal som jobber på en gård for økologisk produksjon av filt. De på sin side har brødre som er møbelsnekker, og Niels har begynt å se hvordan de kan importere noen av deres møbler og selge i butikken deres. Alt er gjort i ekte rustikk tre fra Nepal, og ingen møbler er tilgjengelig i to eksemplarer. Her kan du virkelig snakke om noe som ingen andre har!!!

Muligens vil han også importere litt fra kvinnene med filtproduksjonen. De skapte svært vakre dekorasjoner i filt som jeg tror er attraktive på markedet. Blant andre små engler, elefanter, ugler og fugler. Ville det ikke være interessant tror du?

Nå kanskje jeg annonserer min venn, men hvis du er i Tromsø, så du må bare inn til Shoddyhyset og si hei. Helse fra meg 🙂

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *