Om bloggen

bokjetilI denne bloggen kan du følge med på hva som skjer i livet mitt. Det er nok kanskje mest interessant for familie og venner, men jeg håper også at det kan være interessant for andre. Spesielt de som deler de samme interessene som meg kan synes dette er en gøy blogg å følge med på. Fiske, trening og sport er nemlig blant de tingene som opptar meg mest, og som jeg dermed naturlig nok kommer til å skrive en del om her i tillegg til mer dagligdagse oppdateringer.

Når det gjelder fisking så fikk jeg min første fiskestang da jeg var 8-år, og siden jeg fikk min første fangst har jeg vært lidenskapelig opptatt av aktiviteten. Det å dra ut på fisketur og tilbringe tid i naturen gir meg veldig mye, og jeg prioriterer en god del tid til det. Laksefiske er favoritten og på tross av at vi har fantastiske muligheter for det her i Norge, har jeg lenge hatt en drøm om å dra til villmarken i Alaska for å drive med fiske og jakt. Det er en drøm som holder på å bli realisert, og du kommer nok til å få lese litt om det her!

I tillegg til fisking så går det også mye tid til trening og forskjellige typer idretter. Du kan trygt si at jeg ikke er en person som liker å sitte i ro! Om det dreier seg om terrengsykling, vektløfting, squash eller fotball, ja så er jeg med på det meste! Mine tanker om allsidig trening, og hvordan jeg vanligvis legger opp økter er noe som også garantert kommer til å bli viet plass på bloggen.

Ellers av andre ting jeg vier tid til i hverdagen min er både jobb og en samboer som jeg prøver å tilbringe så mye kvalitetstid med som mulig. Jeg tror det er viktig i en travel uke å sette av tid til sin partner, hvor det ikke er noen annen agenda enn å bare tilbringe tid sammen.

Denne bloggen har forøvrig ikke noe tilknytning til Bildende kunstnere i Hedmark, og er kun ment som min private blogg. Så med det sagt vil jeg egentlig bare ønske deg velkommen til min side!