Nye hagemøbler og flott fiskevideo

Du lurer kanskje på om jeg har tatt feil av årstidene når du leser overskriften på denne bloggposten. Men ta det med ro, jeg er fortsatt med mine fulle fem og er fult klar over at vi er på vei inn i den mørke og kalde delen av året. Så hvorfor gå til innkjøp av noe som skal stå i hagen? Ett ord kan oppsummere det fint, billig. Det å planlegge litt frem i tid og gjøre alt klar til neste års sommer allerede nå, gjør at du kan dra full nytte av gjenværende sommermøbler som butikker ikke har klart å bli kvitt. De får du nemlig veldig ofte på billigsalg, og er en enkel måte å spare penger på.

Møblene vi har nå er helt grei og de fungerte utmerket for sommeren, men de er nå modne for utskiftning. Og siden jeg er så heldig av å ha god lagringsplass, er det ikke noe problem å ha ett nytt sett med utemøbler stående klar når solen endelig skal skinne med god varme igjen.

Sjekk på både nettet og i fysiske butikker
Jeg har enda ikke gått til innkjøp av møblene enda, og jeg ser meg om på både nettet og i lokale møbelbutikker. Favorittbutikken min på nett så langt er Trademax. Du kan se utvalge de har av hagemøbler her. Veldig mye pent, og du skal ikke se bort ifra at det blir lagt inn en bestilling der. Men jeg har ingen hast, og skal vente til jeg finner de perfekte møblene til den perfekte prisen. Vinteren og høsten er lang i Norge, så jeg forventer ikke å kunne ta de i bruk på lang tid enda!

Flott turvær
Som dere blogglesere vet, så er jeg jo en meget ivrig sportsfisker. Og for meg en det faktisk høsten jeg synes er finest til å bedrive en slik aktivitet. Det at det er litt våtere enn normalt og at gradestokken ikke viser sommerlige temperaturer lenger, så er det å gå på tur i fjellet om høsten noe helt unikt. Det er så mange farger på trærne og luften er på en måte så ekstra frisk og klar. Så mens noen klager på at det begynner å bli kaldere, er jeg bare fornøyd om dagen.

Til neste år ønsker jeg også å ta meg en skikkelig tur til utlandet for å fiske litt i tillegg. Vi er jo bortskjemt med ekstremt mange gode fiskemuligheter er i Norge, men det er jo alltid spennende å se hvilke typer fisk man kan få fanget i utlandet. Det er mange ulike destinasjoner jeg har i tankene, men et mer eksotisk reisemål hadde vært spennende. Jeg har vært å sett litt på ulike YouTube videoer for å få litt tips og inspirasjon til hvor jeg kan dra. Og spesielt denne videoen her liker jeg godt. Ser svært så spennende ut, og det er litt av noen svære fisker de drar med seg opp på land! Så ønsker er i hvert fall klart til stedet, så får vi se hva jeg ender opp med å gjøre de nest månedene.

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *