Mitt hjem er fylt med tre

Det er ca to måneder siden sist jeg skrev, ser jeg. For å ikke være de mest verdslige bloggeren, så syns jeg fremdeles at jeg er ganske flink til å oppdatere. Men du se jo alt på facebook i stedet idag, så det er nok bare bestemor som leser denne bloggen, ikke sant Else?

Utvider litt på baksiden
Jeg har nesten gjort klart en utvidelse av min terrasse på baksiden nå, å detføles utrolig behagelig! Imidlertid er både mitt hus og min hage fylt med mye treavfall nå, så hvis noen er ivrig etter å gjøre noe kreativt av alt, er du velkommen til å hente tre her. Jeg benyttet anledningen til å foreta en ny kald kompost av deler av ált treavfall, men det er fortsatt mye igjen.

hus kaos

Her er en bild på hvordan det føles i hagen min nå, ha ha!

Noe som jeg har hatt veldig god bruk av denne sommeren er mine trådkurver fra ELFA. Jeg har gjort en mye bedre oppbevaring av alle mine verktøy ut i garasjen ved hjelp av disse, og hvis jeg kan anbefale deg noe, er det å være sikker på å ha orden på dine ting. Det er ikke noe verre enn å måtte lete etter et verktøy når man trenger det. Men laget av mine verktøy har økt mye nå i forbindelse med at jeg har gjort så mye oppussing hjemme, så jeg gikk ut på nettet og så etter flere trådkurver og fant dem til god pris på www.bygghjemme.no … Det ville forresten dress flott for alle dine skor bestemor;)

Bowling med kolleger
Nesten alle går på ferie på jobbet nå om en uke eller så, så på fredag skal vi gå ut og spille bowling og spise noe godt sammen som en liten sommeravslutning. Vi er ikke så mange så det er nok med to bowlingbaner for oss alle. Jeg var litt spent på å spise på den nye restauranten som har åpnet i Fjordveien men mange følte det vær for dyrt. Det virker som det kan bli på Pitchers i stedet, eller den greske restauranten på torget. Jeg liker gresk mat, det gjør jeg – men noen ganger er jeg bare så lei at ingen noensinne tør å prøve noe nytt.

 

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *