Laksefiske i Alaska

Da er det en god stund siden jeg sist hadde en oppdatering her inne. Så det er på høy tid med en ny bloggpost. Har vært travle tider som vanlig med jobb, trening og familietid. Som jeg nevnte tidligere i en annen bloggpost prøvde jeg meg tidligere på bordtennis, og var strålende fornøyd med det. Jeg har vært på et par andre treninger og merker fortsatt stor framgang ved hver økt. Ellers opprettholder jeg også mine 3 ukentlige økter på treningssenter og en og annen tur i skogen.

USA

Tur til USA
Det har dessverre ikke blitt noe særlig tid til fiske den siste tiden, men jeg har sett litt nærmere på en Alaska-tur og har i hvert fall mer eller mindre bestemt meg for hvilken elv jeg ønsker å fiske i. Det er Chunilna Creek, som er regnet som en av de beste lokasjonene i for fiske i området. Og her er det laksen som er den største attraksjonen. Det er flere forskjellige typer laks som finnes i elven, blant annet kongelaks og sølvlaksen som vi også finner i Norge. Ellers kan man få både regnbueørret og harr i tillegg. Ser at det er flere muligheter for å bo rett ved elven, og jeg kunne ikke tenke meg noe bedre ferie enn å tilbringe noen dager i telt kun få meter fra en av verdens beste elver å fiske i. Hva mer kan en som er lidenskapelig opptatt av fiske be om? Ikke så veldig mye mer! Det vil selvsagt blir en nokså dyr tur, men det er noe jeg har spart til lenge nå, og jeg har nok snart kapitalen til å dra.

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *