Jobbing i hagen og sykkeltur

Oppussingen av badet begynner virkelig å ta form nå, og vi har akkurat fått flisene vi bestilte til gulvet og veggene. Så framover kommer det nok til å gå litt tid på flislegging tenker jeg. Det har forøvrig vært en del å gjøre rundt huset i det siste også. Som jeg skrev om tidligere har jeg plantet rododendronbusker i hagen, og gjort litt annet arbeid der. Vi har også en stor hekk som må trimmes fra tid til annen, og jeg har en nabo som har skrytt mye av batteridrevne hekksakser. Så jeg gikk til innkjøp av en selv, og det er ingen tvil om at hekkeklippingen gikk ganske så mye bedre nå enn med den gamle manuelle jeg brukte! Så det var absolutt et godt innkjøp. Og for en som ikke er født med naturlige ”grønne fingre” er det godt å få litt ekstra hjelp fra gode hjelpemidler.

Foruten litt hagearbeid og videre oppussing av badet, fikk jeg meg også min første terrengsykkeltur på en god stund. Veldig lenge siden jeg har gjort det nå, og var nok litt ustø i begynnelsen. Men etter hvert så kom balansen og følelsen for sykkelen tilbake, og da vare det bare å nye den flotte naturen og kose seg. Det er noe helt spesielt å ta med seg en sykkel på tur, og opplevelsen blir veldig annerledes enn å gå til fots, selv om det kan være en sti og rute man har gått før. Satser på at det blir flere slike turer i framtiden, med litt hyppigere frekvens enn det har vært så langt i år!

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *