Grå hår og trening

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra arbeid og tenkte det var på tide med en liten oppdatering på bloggen. Vi var i familieselskap forrige helg, noe som var ekstremt koselig. Det å tilbringe tid med familie er viktig, og noe som blir viktigere for meg ettersom jeg begynner å trekke på årene. Har også begynt å se noen grå hår dukke opp, men som min far pleide å si så er det et tegn på at man begynner å bli en vis mann. Så tar ikke det så tungt!

Har vært å sett på flere turer til Alaska igjen, er kanskje min største fritidssyssel til tider. Fantastiske muligheter for fiske og turer der, så satser på å kunne ordne en tur til USA snart. Ellers holder jeg det også gående med treningen min. Hva jeg gjør av forskjellig trening varierer ganske mye fra uke til uke, men jeg har alltid minst 3 økter på treningsstudio. Jeg ser på det som et minste minimum for å opprettholde god helse og forebygge sykdommer og skader. Det ligger mye i utsagnet om at helsen er det viktigste vi har, og 3 økter på studio i uken på rundt en time hver gang, er noe alle burde ta seg tid til. Bare tenk at det er 168 timer i uker (24×7), og bruker du 3 timer på litt vektløfting representerer det under 2 % av den totale tiden tilgjengelig. Og med tanke på hvor mye man får igjen for de 3 timene, vil det uten tvil være en investering som er verdt å gjøre.

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *