Fisketur i Trysil

Forrige uke dro jeg på en tre dagers tur til Trysil for å fiske. Det ble en flott opplevelse med fantastisk vær hver dag, og når fisken i tillegg biter velvillig er det ikke mye man kan klage på! Vi dro innover til Trysilelven som ligger helt øst i Hedmark, nær grensen til naboene våre i øst, Sverige. Det er et meget flott området, og det meste vi fisket opp av vannet var ørret og harr. En og annen gjedde fant også fram til sluken vår. Alt i alt var det en veldig fin tur med gode venner og seine kvelder rundt leirbålet. Jeg hadde tidligere hørt mye om Trysilelven og mulighetene for fiske der, så nå når jeg endelig fikk sjansen til å dra skuffet elven absolutt ikke.

trysil

Når jeg kom tilbake var det rett tilbake på arbeid. Jeg driver innen bygningsarbeid og vi har flere store prosjekter gående nå som krever mye oppfølgning og arbeid. Men som vanlig synes jeg det bare er bra når det er mye som skjer på en gang. Jeg også fått arbeidet litt videre med oppussingen på badet også, så det har i hvert fall ikke stått på arbeidsviljen de siste dagene! Det som er fint med egne oppussingsprosjekter er at du kan få ting akkurat som du vil. Det er noe med å arbeide med hendene og sette i stand noe eget som jeg synes er veldig deilig også. Så for meg blir det nesten feil å kalle oppussingsprosjektet for jobb, jeg ville heller kalt det for en fin hobby!

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *