En flott dag ute i skogen

Åh, jeg så at bildet som jeg postet i mitt forrige innlegg har falt helt gal her på bloggen min. Dessverre er jeg ikke så teknisk av meg, slik at jeg vet hvordan jeg kan fikse det nå, så jeg håper du kan bære med seg det. Jeg skal prøve å gjøre det bedre i dag 🙂

En god tur i skogen
I helgen som var så gikk jeg og Eivind ute i skogen på jakt etter sopp, og det var en virkelig god tur må jeg si. Vi kom hjem med en respektiv hel kurv med sopp og også noen esker med forskjellige bær. Nå kan jeg overleve godt over vinteren tror jeg, ha ha. Det var fint vær og vi nøt virkelig de timene vi var der ute i skogen. Hva utrolig natur vi har her i Norge!
Det var ikke så mange dyr der ute men vi treffet på en liten kanin som var ute. Han satte ikke en høy pris på vår tilstedeværelse så mye som vi verdsatt hans. Jeg var ikke i stand til å ta et bilde av haren, men jeg søkte på nettet og fant dette fotografiet. Det ser omtrent ut som haren vi så.

hare kanin
Hjem fikser og ordner vi
Hjemme har vi besluttet å kjøpe ny hagemøbler til hagen vår. Min kone hadde vært ute på trademax.no og sjekket deres høstsalg og da kom hun springandes og skrek engasjementet om alle de fine møblene hun hadde sett. Men jeg gikk ut på nettet og så selv, og de har virkelig et stort utvalg av klassiske hage møbler – Det må jeg innrømme. Men beslutningen om hva det vil bli som vi kjøper, det kan kona godt ta.
Jeg liker å renovere hjemme og å være en del av det vi gjør, men noen ganger så se jeg direkte på min kone at hun ønsker å gjøre noen ting for seg selv, og då syns jeg hun skulle gjøre det. Jeg har andre interesser jeg kan bli involvert med i mellomtiden, og jeg stoler på hennes bedømmelse. Vi har samme type stil når det kommer til interiør.

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *