Arbeid i hagen og ny styrketrening

Vi flyttet inn i et nytt hus for ikke så lenge siden. En eldre enebolig med en god del som må gjøres av oppussing. Det var noe vi også så etter, for jeg er nemlig glad i å ha noen småprosjekter gående hjemme. Så det første som skal pusses opp er badet. Her skal vi flislegge både vegger og gulv, samt legge inn varmekabler. Gleder meg til det står ferdig, men det er nok enda et par måneder før alt er gjort. Jeg har også vært å jobbet litt i hagen vår hvor jeg har plantet flere rododendronbusker. Det som er bra med slike busker er at de krever svært lite vedlikeholdsarbeid og er forholdsvis robuste. Så de tåler fint en norsk kald vinter, og om sommeren blir de veldig fine med flotte blomster.

Endret styrketreningen
På treningsfronten har jeg endret opplegget mitt noe. Som nevnt i tidligere innlegg trener jeg vanligvis minst 3 ganger i uken. Og jeg har fulgt et opplegg hvor jeg trente ulike deler av kroppen på ulike dager. Jeg har nå gått over til et såkalt fullkroppsprogram. Nå trener jeg altså alle de store muskelgruppene hver gang. Det er veldig ulike meninger om hva type styrketrening som er best, men de fleste er enig i at å skifte på styrkeprogrammet fra tid til annen er lurt. Så jeg kommer uansett til å følge et slikt fullkropsprogram de neste 4-ukene, så får vi se hvordan det går. Skal jeg bedømme ut ifra hvor støl jeg ble etter siste økt, så virker det som det kan funke ganske så bra!

Posted under Ukategorisert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *